مزایای نورپردازی با چراغ خطی یا لاینی چیست؟

این مدل چراغ‌ها انعطاف بالایی دارند به همین دلیل در هر نوع سقفی قابل نصب هستند. آنها را می‌‌توان به صورت معلق یا آویزان، توکار یا روکار نصب کرد.

روش نصب متفاوت:

این مدل چراغ‌ها انعطاف بالایی دارند به همین دلیل در هر نوع سقفی قابل نصب هستند.
آنها را می‌‌توان به صورت معلق یا آویزان، توکار یا روکار نصب کرد. 
بعضی از محصولات روشنایی خطی را می‌توان به شکل‌های مختلفی مانند T یا L در گوشه‌های فضای مورد نظر نصب کرد. این اشکال متصل به همراه طیف‌های مختلف نوری به طراحان داخلی ساهتمان این امکان را می‌دهد تا با بهره بردن از یک آباژور، طرح‌های واقعاً بی نظیر و شیکی را ایجاد کنند. همچنین لازم است بدانید که در این مدل نورپردازی، درجه نور را می‌توان با کنترل از راه دور یا کنترل دیواری تنظیم کرد.

عملکرد مناسب:

همانطور که می‌دانید در نور خطی از لامپ‌های ال ای دی استفاده می‌شود.
با توجه به این که ال ای دی‌ها جهت دار هستند و با استفاده از آنها دیگر نیازی به بازتاب دهنده‌ها و دیفیوزرها نداریم، بنابراین باعث افزایش کارایی و بهبود عملکرد چراغ خطی می‌شوند‌.

چراغ خطی روکار چیست؟

استفاده از این مدل چراغ خطی برای نور پردازی تنها در شرایطی انجام می‌شود که ارتفاع سقف سقف زیاد نباشد تا بتوان از سیستم‌های آویز در آن استفاده کرد یا سقف کاذب و امکان برش و ایجاد شیار در سقف جهت نصب نور خطی توکار وجود نداشته باشد. 
اگر دوست دارید سیستم روشنایی محل مورد نظر خود را تغییر بدهید اما امکان تغییر یا دست بردن در سقف و دیوارها را ندارید می‌توانید با استفاده از چراغ خطی روکار سیستم روشنایی مورد علاقه‌ی خود را در مکان مورد نظر پیاده کنید.

البته در این حالت بدنه چراغ بعد از نصب در دیدرس سایرین خواهد بود 
به همین دلیل این چراغ‌ها رنگ‌ها و طرح‌های متنوعی دارند و شما می‌توانید بدنه چراغ را متناسب با طراحی و رنگ دکوراسیون محل مورد نظر خود انتخاب کنید.

با توجه به خواست و سلیقه شما می توان این چراغ‌ها را در طول‌های بالا تولید کرد و در انواع محیط‌های تجاری، اداری و مسکونی از آنها استفاده کرد.

تاریخچه استفاده از نور خطی یا لاینی:

در گذشته چیزی تحت عنوان نور خطی وجود نداشت و همین موضوع باعث می‌شد که نورپردازی و تامین روشنایی بعضی از ساختمان‌ها و مناطق سخت باشد. 
برای مثال در خرده فروشی‌ها دفاتر وسیع انبارهای بزرگ و… خیلی سخت می‌شد که روشنایی مورد نیازشان را تامین کرد.
در دهه ۱۹۵۰ برای اولین بار نورپردازی خطی با بهره بردن از چراغ‌های فلورسنت در مکان‌های صنعتی انجام شد.
با رشد بیشتر فناوری، استفاده از این مدل نورپردازی خطی در بیشتر کارگاه‌ها و فضاهای خرده‌فروشی و تجاری رواج یافت.

پس از آن در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی نورپردازی به وسیله چراغ‌های ال ای دی شروع به کار کرد. روشنایی خطی که لامپ‌های ال ای دی آن را تامین می‌کردند به صورت مداوم و بدون لکه‌های تاریک انجام می‌شد.  امروزه با افزایش تقاضا جهت نورپردازی خطی، شاهد بهترین ابزار آلات و تجهیزات جهت انجام این مدل نورپردازی هستیم.